Lördag kväll

Nu har vi äntligen kommit hem. Eller för ganska många timmar sen :)

Jag har suttit och spelat Starcraft II. Riktigt kul faktist :) Men jag tycker inte så mycket om strategi spel, typcker mer om att bara skjuta :)

 

Grabbarna har suttit/stått och lekt med sina Warhammer sen klockan 3 typ :P När ska dom växa upp undrar ju jag!

Jag hoppas på Pizza lite senare, förmodligen inte omöjligt :D

 

Nu ska jag svara på lite kommentarer.


Idag är det Fredag

God morgon alla morgonpigga!

Nu sitter jag här med min frukost Kaffet och lyssnar på Guns N Roses :) Dricker nog lite för mycket kaffe, men inte lika mycket jag drack förut iaf, då drack jag ca 10 koppar om dagen. Nu kanske det bara blir 6 koppar :)

Var precis ute och tog morgon ciggen. Satan vad kallt det har blivit på mornarna! Inte skönt någon stans. Hösten börjar väll komma smått antar jag =/



Idag kommer Calles föräldrar hem från Västkusten. Det är hemma hos dom i Ludvika vi är nu om jag inte sagt det. Calle har sommarjobbat här hela sommaren nästan. Hoppas jag hinner med att få bilderna från hans föräldrars kamera innan vi åker i morgon till Uppsala ingen.
Finns bilder på den när vi bla åker vattenskoter på Västkusten. Grymt jäkla kul!! Synd att det är så dyrt >_<


Strax ska jag gå och hänga upp tvätten. Sen ska jag nog dammsuga lite och pyssla så de inte kommer hem till ett skitigt hem.

Älskling





Mot tvättrummet!

God morgon!

Här sitter man med sitt kaffe som vanligt på morgonen. Idag tog jag en risifrutti som frukost, annars brukar det bara bli Kaffe :)
Sitter och lysnar på Ted Gärdestad, vilket jag gjort några dagar nu. Började med att jag skulle hjälpa till att hitta musik till begravningen nästa Fredag, och eftersom jag tycker Teds låtar är otroligt bra så har jag fått det på hjärnan nu.

Nu har klockan iaf hunnit bli snart 10, vilket är skönt. Calle kommer hem på lunchen klockan halv 12 och är här i drygt en timme. Tänkte göra pannkakor till honom idag :)

Satt och kollade på lite Volley bilder. Och kom och tänka på beachvolley. Oftast har dom ju så otroligt minimala trosor på sig, vilket jag inte kan förstå. Jag skulle inte våga slänga mig eller knappt röra mig om jag hade så lite underdel.
Jag förstår varför killar går och kollar på Volley bara för att kolla på tjejer iaf :P



Tror jag ska börja med Volley igen :P Dom har ju jäkligt snygga kroppar

Me

Idag är jag typ så glad! :) Även om jag inte sovit inatt.
Men känner mig allmänt glad idag, kanske hållt i sig sen igår när jag och pojkvännen hade
mysig-3-år-tillsammans-kväll :)



Onsdag 25 Aug

Idag är jag uppe tidigt igen (lika igår) Har lite extra svårt o sova just nu av någon anledning.
Och när jag väl kan somna så drömmer jag mardrömmar. Igår var det att jag och Engla blev ovänner o höll på, men sen fick jag ett sms av henne klockan 6 på morgonen, *phew* tänkte jag då, för jag trodde verkligen vi var ovänner. Sen inatt så drömde jag om att vi var i någon typ antik affär, och där skulle jag flytta på en spindel men den bet av en del av mitt finger, sen kom det 1000tals med spindlar på mig och började äta på mig, sen när dom började gräva sig in i hjärnan så vaknade jag lyckligtvis!

Nu har iaf klockan blivit snart 8 :) Men det går långsamt >.< Calle har åkt till jobbet också, så sitter här helt ensam o har bara disk att roa mig med typ :P

Igår firade jag och Calle 3 år tillsammans :)
Jag hade varit o köpt rosor till honom under dagen, o han kom med blommor till mig när han hade slutat :) Mysigt.
Sen började vi göra mat tillsammans. Ceasarsallad skulle det bli! Så sjukt gott.
Jag fixade själva salladen sen dressingen och dukning. Calle tog hand om kycklingen och brödbitarna.
Efter vi suttit o lyssnat på musik, druckit vin o pratat vid matbordet till klockan 8 sprang vi till Tvn och kollade på Fångarna på Fortet :D

Aja, ska dricka lite kaffe o cigg nu sen se om det finns något skoj o titta på på datorn. Tvn vet jag inte hur den funkar :P Hatar när det finns mer än 1 kontroll...


Här är lite bilder från igår :)



Puss!

Skooooo

Jag är med o tävlar lite på Nelly.com :)
Bara för skojs skull. Rösta på mina skor!! ^^


Jag har gjort några fler än de jag visar här :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Torsdag

Nyss åkte Calles föräldrar. Dom ska ner till Västkusten igen, och kommer inte hem förens nästa Fredag, så det ska bli skönt :) Jag och Calle i den stora villan.

Just nu håller jag på att göra lunch till Calle, han kommer om en halv timme :)
Det blir fisk och ris. (fisken har iof Calles morsa gjort o fryst in)


Stackars Calles syster. Dom har precis flyttat till ett nytt hus, och igår gick ett rör sönder i det gamla huset så nu måste de riva upp hela köket, badrummet och bastun :( Ush. Vi ska förmodligen hjäla dom idag o flytta lite saker mm. Sen ville vi åka till Joels gård ikväll, men det dryga är att Calle jobbar ju i morgon, så då måste vi försöka få tag på en bil och sen åka hem på kvällen.

Ush vilket väder det är ute också.. Spöregnar. Finns ju inget annat än o sitta här eller rita lite man kan göra när det är så fult väder. Riktigt långtråkigt.

jahapp.. Riset håller på kokar över, men orkar inte gå dit :P
Hmm, aja måste väll. Finns ju mer saker jag måste göra innan Calle kommer hem.

PUSS


Tisdag 17 Aug

Vet inte vad jag ska hitta på.. Har varit vaken i sängen ca en timme nu, till och med redan varit och duschat.
Calles mamma drog precis till lasarettet för hon skulle röntkas. Börjar iof bli lite smyg hungrig, så man kanske ska ta o äta en macka eller något?
Igår rökte jag ingenting. Det är svårast på morgonen o på kvällen, ush! Men klarade det iaf  :)

hmm.. undra om det är Calles morsa som fortfarande går runt på övervåningen eller om det kanske kan vara Calle eller någon.

Nu ska jag gå o äta

puss

Woho

Hej alla glada!

Nu har vi kommit hem från Medeltidsveckan. SÅ sjukt jäkla kul vi haft det, som vanligt :)

Jag orkar inte gå in så mycket på allt vi gjort där, så jag säger det ltie kortfattat :)
Vi har supit, varit på Fårö och badat och kollat på raukarna, varit o badat på andra ställen, kollat på ett typ Eko ställe som joel skulle till, gått på marknaden och massa trevliga uteställen :)

Sen finns det några händelser som är större än andra. Tex så har jag och Calle förlovat oss :D (lägger upp bild i slutet på det här inlägget)

Sen en rolig sak när vi försökte köra bil innanför murarna till Calles lägenhet för att packa så var typ alla skit sura på gatorna (för dom är för tröga för att förstå att man faktist får köra där inne om man bor där) så ett fyllo satt mitt i vägen med en stor väska o skrek "det är bara åka förbi, det går, jag är inte så tjock" haha Calle hade stoora problem o åka förbi honom med tanken på att det är vägar som inne i gamla stan :p Precis efter det så stod det en gubbe på stora torget som bara stod där och stirrade på oss framför bilen o vägrade flytta på sig. Jävla gubbfan..

Och.. ja.. Vi har haft så sjukt kul!!!! Längtar redan till nästa år :D
Nu kommer bilder :P

Ringen :)

Callehatt tutar och på höger bild så är jag och Calle nyförlovade :)

Älskling, älskling och Joel, en eld-showare :P

Jag, och ett gäng riddare

7

Påväg till Fårö, jag på Fårö, Callehatt

Jag vid raukarna, ett ställe i Botansika trädgården där vi förlovade oss :)

 

Igår kom vi som sagt hem från Gotland (4 på morgonen) Så gårdagen vara bara en massa åka bil från Nynäshamn, förbi sthlm en sväng, sen Uppsala, och nu är vi i Dalarna och Calle är på jobbet.

 

Får se vad vi ska hitta på i veckan. Kanske skriver lite mer de närmaste dagarna också, eftersom jag kommer ha lite smyg tråkigt då Calle jobbar.

 

PUSS!



RSS 2.0