Hejsan


Har sån jävla torr rethosta. Visst är det drygt? Jag blir galen.... Sen har jag en finne i pannan. Bara så ni vet!

Idag har jag varit vaken sen klockan halv 2 inatt. Gick upp vid 03:00 typ för jag palalde inte att ligga i sängen o typ dö. Som tur var så gick ArkivX på tv, så hade något o göra iaf.

Nu sitter jag o dricker kaffe för o försöka hålal mig lite vaken. Vill inte gå o lägga mig allt för tidigt ändå, för då kommer jag vakna 04:30, när min väckarklocka brukar ringa på morgonen, och det vill ajg inte på en Lördag.

Calle och Stefan sitter o spelar spel. Jag vill också spela spel, men inte det dom spelar :P
Och imorgon blir det lite fest :) Ska bli kul, men borde inte egentligen, eftersom jag är sjuk. Men va fan.
Först blir det lite öl osv här hemma, sen ska vi nog dra till Bullet.


Och nästa Fredag (om precis en vecka) får jag min första lön på jobbet :D FAN vad nice det kommer kännas! Kommer känna mig som en miljonär!

Hmm. Tror jag håller på att hosta sprickor i revbenen just nu. Kännde det inatt när jag låg o hosta, och känner det nu. Det hugger till i revbenet under typ armhålan när jag hostar. aj aj..


Nu är mitt kaffe klart, så nu blir det en cigg  :)

Jahapp

Nu var det sjukt länge sen, igen, jag var här o skrev något...

Visade sig att jag glömt bort helt hur jag loggade in på min blogg oxå, så jag satt säkert i 10 min och försökte med 3 olika mailadresser och massa olika lösenord, sen fick jag smsa Chrille som gästbloggade hos mig förut o fråga, o såklart visste han det bättre än mig :) Så nu är jag här

Kan ju berätta för er som fortfarande följer min blogg att det går väldigt bra på mitt nya jobb :) Trivs väldigt bra faktiskt. Såklart inte med alla, men så är det ju på alla arbetsplatser.


Just nu är det väldigt skönt med helg. Fast iof väldigt oskönt på samma gång, för jag har världens jävla rethosta som håller på att förstöra mig totalt!! Gör så ont när man hostat så mycket så man inte har kvar någonting o hosta, fast man hostar ändå. Ush..

Pojkvännen åkte precis till skolan, och ja, det är på en Lördag. Så under dagen nu så kommer jag inte ha någonting alls o göra.
Men ikväll så har han bjudigt mig på restaurang :D Lyyyyyx!
Jag fick välja, o jag valde såklart Koh Phangan! Fett gott, och sjukt mysigt! O jag vet redan vad jag ska beställa ^^


Nua Pat Kratiam

Peppar och vitlökfräst biff toppad med

färsk koriander & rostad vitlök

OMG vad den är god!

Tror jag ska ta o städa lite nu, fast Calle förbjöd mig för att jag är sjuk.

Och tyvärr orkar jag inte svara på alla kommentarer jag fått som jag inte svarat på. Så nu börjar vi om från och med nu med nya kommentarer tycker jag . Sen är det så länge sen, så jag har ingen aning vad vi kanske pratade om då.

RSS 2.0