Måndag

Då är ju snart måndagen avklarad. I alla fall jobbandet. Nu ska jag bara ta det lungt o ha det skönt :)

Har varit ett smått irriterande väder idag att måla i. TIll o från har det regnat. Eller så har det växlat från att vara kallt eller varmt stup i ett, vilket är jobbigt då det tar upp ens tid då man står o tar av o på tjocktröjan hela tiden. Men men, det ska bli bättre väder i veckan verkar det som :)

Ser nu på mig själv att jag börjar bli jävligt brun. I alla fall om händer och armar som är isolen helatiden. Måste ta o sola hela kroppen lite i helgen tror jag nog, så man inte blir helt randig!! Det är jag varje år :P Inte så snyggt på stranden.

NU ska jag ta o hitta på något kreativt!

PUSS!

Jahapp

Det var den här helgen. Längtar redan efter nästa helg. Då ska vi fira lilla Tyra som fyller 1 år också :)

Idag har jag och Towe tagit en cykeltur till Willys och handlat lite, sen har vi ägnat våran tid mestadels i köket idag.
Hon gjorde hallongrottor (Med jordgubbar i) och jag bakade kanel och vanilj bullar :)
Senare kom Lena, Jonas och Tyra över och åt middag och var här ett tag. Mycket trevligt :)

Hemmafrun!

Nu har jag lagt mig i sängen för att sova snart. Upp klockan 05:30 i morgon igen. Hoppas det inte regnar i morgon! Då kan vi ju inte måla.
Spelade nyss klart en match mot Towe i Betapet. Jag ägde henne totalt! fick mer än 200p mer än henne ;D

Nu ska jag kolla lite mail och sånt och sätta på radion för att sova snart.

PUSS

Morrn morrn

Sitter vid matbordet och har ätit frukost.

Just nu har jag inte så mycket att göra. Mamma och Micke är ute med hundarna, och Towe sover. Undra om man ska väcka henne, men då blir hon väll ilsk som ett Bi. Väntar nog ett tag till :P

FUnderar på om man ska dra till simhallen idag. Bowla lite eller något. Skulle vilja åka till Kista centrum också. Men får se hur det blir med det, ganska drygt att gå runt i affärer.

Nu ska jag göra mig iordning lite.

Sthlm

Nu har jag jobbat en vecka med att måla radhuset.. Eller, ja, har skrapat och tvättat bara hittills. Men på måndag blir det till o måla :) Nu är det bara det som är kvar, ska bli kul! :)

Just nu ligger jag i sängen och har tråkigt. Ska väll stänga av datorn snart o sova lite. klockan är ju trots allt 00:00.

Senaste dagarna har jag varit på lite studenter osv, det har varit mycket trevligt :)

Ne, har inte så mycket att skriva just nu. Men lägger upp lite bilder från veckan som gått.

Saknar min älskling som jag kommer vara borta från i 3v.Här är lite jobb :) Jag e fett het som målare.Här är några bilder från ACDC

Jag och älskade Wilma

PUSS

Hallååja

Okej, bara för att jag inte tål att höra eller se sånna här människor....

 

Idag är min första arbetslösa dag sen ca 8 månader tillbaka.

Hmm. har inte gjort så mycket. Städat, tagit det lungt och så :)

När Calle komemr hem så ska vi till Ica och panta alla våra burkar/flaskor, är ganska många kassar på balkongen nu. Sen kanske man ska ta o tvätta idag, om jag inte gör det i morgon.

Pappa kommer o hämtar mig och Calle här i Uppsala i morgon. Jag kommer ha på tok för mycket med mig för att kunna bära med mig det på tåget. Ska ju trots allt vara borta ett tag.

Och bara om 2 dagar blir det ACDC. Det ska bli kul! Har kollat på SMHI också, och det verkar ju bli bra väder också! :D Jävligt sknt med tanken på att det kommer vara utomhus.

 

Nu ska jag nog fortsätta städa lite, så det är fint innan man åker. Så drygt o komma hem till ett skitigt hem.

 

PUSS

 


RSS 2.0