Hoohoo

 

Sitter ute och tar dagens iskaffe :)

Solen har börjat titta fram, så jag passar på att sola? :P

 

Snart mot jobbet, men först lunch som består endast av vitlöksbröd :D

När jag kommer hem är det öl som gäller!!

 

PUSS


FREDAG!

Äntligen fredag igen!

Vet inte vad som händer idag. Calle skulle höra med Björn om vi ska ta o hitta på något.
Jag jobbar ju till klockan 20:00 som vanligt så jag kommer alltid hem till fulla människor o får försöka dricka ikapp, men brukar gå bra :P
Uffe har varit hemma hela denna vecka, och nästan hela förra veckan... Och jag vet inte riktigt varför, men tycker det är lite drykt, man kan inte göra saker man vill göra. Tex gå o duscha klockan 7 på morgonen, för då ligger han o sover, o vill ju inte väcka honom. Sen är bruden där inatt igen. Så då skulel jag väckt 2 st :P

Jag har tagit ledigt nästa Torsdag, sen veckan efter det. Ska blir jävligt skönt. Måste ha ledigt känns det som.
Sitter o kollar på lite weekens, vore kul o dra till typ Berlin eller London typ. Men kanske roligare när det är finare väder iof.

Calle har dragit till skolan. Han ska få tillbaka en tenta idag, så han har varit lagom nervös o lite småjobbig hela dagen :P hehe puss..
Men tycker inte han ska oroa sig, jag brukar alltid ha rätt, och jag tror det har gått bra på tentan :)

Nu ska jag göra mig iordning lite.


PUSS

Onsdag

Idag har jag fett ont i min bröstkorg igen.
Är de någon som vet vad det kan vara? Det lixom trycker i bröstet och gör jävligt ont, plus att jag får en klump i halsen (förmodligen för att det gör ont) så jag får svårt o andas, och ibland lixom ilar det smärta här o där.
Well well.. Kanske bara är ångest. Men varför efter alla dessa dumma år ska jag få det nu??
Jag mår väll bättre nu, right? *Bankar in i huvudet*

Kände mig väldigt nere på jobbet igår, var drygt o vara där. Kommer förmodligen vara samma idag.
Ska fråga om jag kan få ta lite ledigt hmm om 1 vecka eller vad det blir. Käner att jag måste varva ner, och då tänker säkert många "Men vadå varva ner, du är ju segare än en snigel", men så är inte fallet. Går runt och är tok stressad (fast jag inte gör någonting) så jag får ont i magen och känns som jag ska spricka av minsta lilla.
Just nu kan minsta lilla sak få mig arg/deppig/stressad ja, vad som.

Min tung piercing ramla av nyss.. Morr! Blir så arg när den gör det, speciellt när jag borstar tänderna eller äter. Måst nog köpa en ny sån igen. Den går knappt skruva åt verkar det som. Eller så är det bara för att jag typ gnuggar den upp i gommen helatiden när jag är nervös.

Jaa ja, nu ska jag ta o lyssna lite på musik o göra mig iordning.

Juuste!! Glömde säga att jag "tog sista ciggen" idag. Ska iaf försöka igen. Men fan vad jag älskar o röka, så sjukt svårt o sluta. Får se hur länge det håller denna gång. Sist tror jag att jag var rök-fri i ca 3 dagar ;) Sen blev det väll helg ^^

OKEJ, fail på mig!

Jag har kommit fram till att jag faktist FÅR röka, på jobbet.. Annars kommer jag inte klara av o jobba. Men ska inte röka hemma.. haha okej, en morgon cigg får jag ta till kaffet..
Åh, vad jag är dum i huvudet... Jag är inte bra på det här alltså... =/

Eller jag köper ett paket iaf, så får vi se om jag röker eller inte. En cigg iaf på jobbet... Det får man ta.

Måndag

I helgen var vi i Stockholm på en inflyttnings fest.
Min lille syster följde med oss stora barn också :P Hehe det var kul.
Vad hände där.. En massa vänner från hela sverige var där, så var kul att träffa alla. En massa drickande och pratande osv.. För mycket rökande också märkte jag dagen efter.
Och vet inte varför, men runt 12-01 tiden så fick, jag tror jag, för mig att helt plöttsligt gå. Så efter Towe var klar med sitt vals-dansande med nån snubbe i hallen och sen mitt nekande till att dansa vals, så drog vi ut för att sen jag får för mig o ta en taxi hem..
Taxin slutade på lite över 600 kr >.< Riktigt dumt.. men visst, jävligt skönt oxå.

På söndagen åkte jag och Calle hem.
Sen när vi var på Uppsala tåget (som var smockfullt för att det skulle vara någon bandymatch) så höll jag på svimma och spy, så fick sätta mig på toaletten på tåget o hulka tills vi var framme i Uppsala.


Idag är det jobb som gäller, men är verkligen inte sugen! Känner mig lite dålig. Men får väll bita ihop.


Puss

Fredag yey!


Då var det fredag äntligen!

I helgen så ska vi till sthlm på inflyttnings fest.
ca 2 timmar kvar tills jag ska röra mig mot jobbet. Vad ska man hitta på, har redan gjort mig i ordning.
Synd att det inte var sol ute, det får en alltid att må lite extra bra. Den kanske tittar fram lite senare om man har tur. Visserligen spelar inte det någon roll eftersom det är kolsvart när jag slutar ändå...

Vi har bestämt oss för att åka i morgon förmiddag till sthlm istället för efter mitt jobb idag som vi brukar göra.
Tycker det är skönt att vakna upp där, så slipper en hel dag gå. Men det är skönt att vakna upp hemma hos sig också :)

Beställde ett par jeans leggings från Bubbleroom här om dagen, och hoppas att de komemr idag :)
Fanns massa att välja mellan, men fick tillslut bli dom här:




Nu ska jag ta o hitta på något, vad vet jag inte.
Först svara på kommentarer.




PUSS

Torsdag

Sitter här med mitt kaffe som vanligt.. Otippat!
Känner ett sug efter något. Men vet inte vad. Förmodligen pojkvännens chokladkaka i kylen han ska ha till tentan idag ;P

Han sitter här brevid o skriver en massa tal som liknar kinesiska för mig. Plugga är verkligen inte min grej, därav att jag inte har gymnasiet klart. Eller jag hoppade ju itne av bara för att det gick så dåligt för mig, massa andra problem som låg bakom också.

Kom o tänka på vårat gammla landställe igår. Saknar det!
Åka ut med pip, fiska, bada, plocka blommor, äta frukost på verandan i soluppgången, få fästingar osv osv..
Okej, fästingarna och myrorna är INGET jag saknar! Uuush!
Så synd att vi behövde sälja det när vi alla blivit uppvuxna med stället, och allt man har gjort där, och allt man gjort iordning. men men...

Nu ska jag svara lite på kommentarer.

Sol

Blev trots snö och mulet i morse äntligen sol! :)

Satt nyss ute och njöt lite med kaffe o en cigg.
Hände inte så mycket ute, en gubbe gick förbi o hade varit på Ica, en tjej står o fixar med sin bil och fåglarna flyger omkring och ger mig en skön vår känsla :)

Sitter och lyssnar lite på Infected Mushroom och tar det lugnt innan jag ska till jobbet. Men borde väll diska lite snart, så man har det gjort.

I helgen så åker vi till Stockholm igen.
Stefan och hans tjej har inflyttningsfest :) Det ska bli kul, verkar vara ganska många som ska dit. Tur att man har familjen i Stockholm så man har någon stans att sova :) Skönt att hälsa på familjen lite också, speciellt när man känner sig lite nere.

Dom tycker dock jag måste äta lite mer eftersom jag gått ner från 71-72 till 64 kilo (När jag var o vägde mig på vårdcentralen med skor o kläder på). Och det är väll på nästan 4 månader.
Äh, jag tycker inte jag är för smal, har ju trots allt vägt 9 kilo mindre än vad jag gör nu en gång i tiden.

Nä nu ska jag ta disken :)
Ni får ha det bäst kära människor som läser :P


Puss

Onsdag

Jahapp. En helt vanlig Onsdag igen då.

Calle fick hem Dawn of War Chaos Rising igår. Så efter hans tenta i morgon lär det bli en hel del spelande igen.
De där Chaos gubbarna ser faktist riktigt tuffa ut om jag får säga det själv. Snyggare än de andra.

Nu sitter jag här med mitt kaffe som vanligt, och tittar ut. Ush, det är mulet och småsnöar ute!! Vafan lixom?
Men men, jobbet är ändå nere i en källare, så vad gör det egentligen.

Nu på morgonen så ska jag väll bara göra mig iordning lite, sen diska bort all smutsig disk. O kanske bara plocka undan lite smågrejer som ligger här o där.

Puss..

Skjut mig någon...!!

Mår verkligen inte bra just nu.. Vill inte gå till jobbet! :'(
Min chef har åsikter som bara (enligt mig) han får stå för. Jag känner mig väldigt värdelös när han börjar prata.. Babblar upp en mängd saker, som bara jag ska göra (vem annars, säger han), vilket är all städning, plus massa annat. Okej, det är lugnt för mig, jag har inget emot o städa,  men han behöver inte säga att jag inte gör det o att jag är långsam osv. Jag är fan inte långsam, jag städar o fixar så det känns som jag ska få hjärt attack ibland. Jag har väldans problem med min bröstkorg som hugger av smärta (förmodligen ångest/stress)  helatiden så det känns som jag ska spy, och fel på rygg/axlar.
Om jag ser något så gör jag det, jag gör mer än det som behövs och mer än vad min rygg klarar av, och utan att någon behöver säga åt mig. Jag vet vad som måste göras och hur man gör det!

Vissa dagar springer jag mellan att byta soppåsar, kassan, göra nytt kaffe, hjälpa folk med deras datorer. Hur kan man ens komma o säga att jag inte gör saker? Sårar mig verkligen. Det går inte göra mer saker som jag gör ibland. Och visst ibland sitter jag bara bakom kassen med. Men jag gör fortfarande allt jag måste göra. Det är verkligen inte så att jag inte gör det!!

Sen grejen med att jag inte ens får titta på min mobil (även om vi inte ens har nå kunder).. Men han får sitta o smsa sina konstiga sms o han får prata med sin familj om det behövs, det får alla som jobbar där plus alla praktikanter. Det är Bara Jag som INTE får göra det. Jag får inte heller ens tänka på mitt privatliv! "På jobbet ska du glömma allt annat, som om du inte har något privatliv" typ... Han säger att jag sitter o tänker på det helatiden, men han har SÅÅ FEL!!

Sen säger han att  han vet bäst när det gäller mig och allt. Och när man försöker säga till honom att det han säger är SÅÅ FEL, så får man inte ens diskutera. Då sitter han bara o småler och skakar på huvudet som om jag är en idiot typ som säger något, eller så säger han bara att jag har fel och han vet bättre. FAST det INTE är så!!
Han vet ingenting om mig, så hur kan han veta bäst hur JAG fungerar, vad JAG tänker, vad JAG gör, hur JAG gör det och vad JAG tycker om saker o ting.

Han säger oxå att det är mitt jobb att moppa, sopa, torka alla borden, stolarna, fixa speglar, tvätta toaletterna (väggar och golv osv), jag ska torka rent o göra det fint i köket som jag ALDRIG använt och som dom kan stöka ner väldigt bra. Och det är mitt fel om något av de sakerna plus lite till inte är gjorda. Visst, det kanske det är. Men istället för att han bara ska sitta där o titta på när jag springer runt och sen komma o säga att jag ska göra det snabbare o berätta alla saker som jag glömt, så kan han faktist hjälpa till lite...Bara lite det är okej.
Dessutom så är det välldigt sällan jag glömemr något! Men om jag gör det nån gång, så blir det värsta grejen.
Dom skulle aldrig hitta någon som gör det jag gör bättre än mig.

Allt det här tar på mina krafter, och snart orkar jag inte mer.
Igår mådde jag så dåligt efter jobbet så jag fick tårar i ögonen så fort jag börja prata om det. Känner mig smuttskastad och utanför. Både för att jag måste göra allt, för att jag inte får göra saker alla andra gör och för att dom pratar på sitt språk helatiden, så känner mig rätt utanför..

Och den här känslan av att man vet att någon har fel, o man försöker förklara för den personen att den har fel, men den personen inte lyssnar utan fortsätter o säga att JAG har fel istället. Det gör mig så galen så det känns som jag bara vill springa ut o ställa mig o skrika vissa dagar. Och att man inte ens kan få diskutera!!!

Och mellan varven så är det de ständiga tjatet om att jag är så vacker, och han inte vet vad han ska göra med mina fina ögon.
Jag mår illa. Är ju bra att han inte säger att han är kär i mig längre iaf....
Vågar inte prata med hans son (som oxå är delägare till företaget) för jag vet inte vad jag ska säga, eller hur han kommer ta det jag säger.


Just nu så känner jag mig som jag är i mitt gamla jag.. Känns så i kroppen iaf. Fy fan vad jag mår dåligt..
Men snart ett år sen jag skada mig själv, och det ska fan bli längre, ska inte ramla tillbaka i det!

Hej hopp




Idag har vi riktigt fint väder, som det varit den senaste tiden :)
Längtar sjukt mycket tills all snö är borta och man kan gå i lite tunnare ytterkläder, grilla och sitta ute i flera timmar på gräsmattan med en öl i handen :)

Jag funderar på att leta nytt jobb lite smått. Börjar tröttna på tidenra på mitt jobb. Vill ha ett jobb där jag börjar tidigt på morgonen och slutar iaf innan middag. Vill kunna komma hem och göra middag, älskar att laga mat ju.
Men annars är mitt jobb kul. Trevliga människor osv.

Nu ska jag ta o göra en iskaffe :) Vilket jag är bäst på ;)
Kan lägga upp bild på det om ett tag.

PussPuss

Måndag

Sitter o väntar på att Calle ska duscha klart så jag kan gå på toa!

Towe åkte hem igårkväll. Hon vägrade stanna kvar en natt till haha :P
I helgen så hmm vad gjorde vi. Vi åkte till Ikea en sväng o jag köpte lite småsaker ja. Sen hemma så spelade vi våra typ 3 spel 100 gånger om :P

Gjorde en god fiskgratäng också :) Blev klyckad, fast såsen kunde varit lite tjockare tyckte jag.

Jag och Calle kollade på District 9 och åt massa chips efter att Towe åkt. Filmen var väll ganska bra antar jag. Bättre än jag hade förväntat mig, trodde den skulle vara en riktigt dålig rulle! Undra om det komemr en District 10 sen då.


Nu ska jag göra mig iordning lite för att åka mot jobbet om några timmar.



Towe och jag. Och jag brukar inte alltid vara så serriös på bild, bara när jag försöker se bra ut :P haha

Söndag

Calle har precis dragit till skolan för att tentaplugga.
Jag sitter ensam uppe vid datorn, och Towe sover som vanligt :P Får väll väcka henne om ett tag om hon inte vaknar :P

Jag och Towe var på Ikea igår. Köpte väll lite små skit som ljus(som vanligt) en stekpanna, två handdukar, servetter sen en sån där genomskinlig plastmatta som man har under datorstolen. Vi har fått lite hål i golvet =/

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Det är ju sjukt fin väder idag med, så kanske blir en promenad?
Men det första jag ska göra när hon vaknat är att städa! ALLT är kaos känns det som :P


Morrn

Skönt.. Om ca 9 timmar (för mig) är det äntligen helg!
Just nu gör jag inte så mycket intressant. Dricker lite kaffe, lyssnar på grannarnas hårdrock och pratar med Camilla.

I helgen blir det o vara hemma i Uppsala. Får se om nån kommer o besöker eller inte. Towe kanske, med en kompis..kanske.  Hon har inga pengar kvar efter sin lilla Finlands tripp :P

Nu har jag inge mer o säga. Skriver mer sen :)


PUSS

hundar

Sån här hund vill jag ha, så fina. Ska oxå lära min hund säga de.

 

 

 

Varför man inte ska ha hundar som är mindre än katter...


Lalala

Fan vad skönt. Idag är det redan Torsdag! Wiih!
Uppe lite för tidigt idag också..Som vanligt.. Men igårkväll så råkade man somna lite för tidigt efter man duschat o lagt sig i sängen för o "vila" :P Så blev väl iaf ca 9 timmars sömn med lite avbrott.

Sitter o ritar lite på en ny teckning. Men får aldrig till den. Kan verkligen inte rita människor, det är sjukt svårt!

I morgon kommer det typ 5 pers till jobbet som ska sova över där :P Stört. Folk lite här o där ifrån. Undra om dom kommer sitta uppe verkligen hela nätterna o spela o skita i o sova? Jag tror det...

I helgen så ska Calle vara väldigt nödvändigt tråkig., Plugg plugg plugg... Så jag funderar på vad jag ska hitta på? Har varit i Stockholm så mycket den senaste tiden, så vet inte om jag orkar ååka dit. Men kommer inte ha så mycket att göra här....


Hehe sitter o skrämmer upp min morsa med stora tattueringar :) Alltid lika kul då hon inte tycker om tattueringar.

Nu ska jag fortsätta rita lite!

Puss

Jahapp


Snart ut o ta en cigg i väntan på Bussen. Måste verkligen sluta röka =/ Fan att man ska tycka om det så mycket.

Skumt de här, jag har börjat känna mig mer o mer nere (vissa dagar) FAST det går mot ljusare tider!
Får se hur det går på jobbet idag, igår gick det mindre bra. Eller bra o bra, jag är bäst på det jag gör, men de är väl något som tar emot, något som får mig att ibland bara sitta där o stirra i väggen och inte må så bra.  Vettifan...
Men men.. får köra gamla vanliga taktiken, kasta det i sopen och ta nya tag! Go!

Nu kom Paris Hilton i högtalarna...omg.. Måste rensa spellistan efter varje fest känner jag. När jag är full kan jag sätta på vad som helst, o då pratar jag såklart om musik :)


Puss på er!

Alltså...

Jag har verkligen svårt att ta mig tid att hålla på med bloggen ibland..Och då inte för att jag inte har någon tid över..Jag vet inte, jag orkar bara inte skriva alla urtrista saker jag gör varje dag.

Men jag har varit lite i Sthlm som vanligt (förre helgen) och alla andra här från Uppsala åkte dit med för dom skulle gå på nån väldigt skrikig konsert som vi inte följde med på. Vi (calle o jag o några vänner till mig) drog till Göta källare istället för att dansa bort lite fett.
Calle skulle inte med alls till Sthlm för att han hade plugg, o var sjuk. Men i sista sekund skulle han med iaf. Blir så sjukt stressad när folk komemr i sista sekunden, måste ju planera :P

Runt 2 tiden på Göta källare så ringde Bjarne mig för han och Uffe ville komma till oss istället för typ rockpuben dom satt på. Men då var dom redan på tok för fulla så dom kom inte in.
Fick ett fint telesvar på mobilen av Björn också :P
"Åsaaaa...ÅÅÅÅÅSSSSAAAAAAAAA! Var är du? Var är du, VAR ÄR NIII?! ÅÅSSSSAAAAA...VI vill komma till ER!! Fan jag hör ingenting..Skicka ett sms till MIG eller till UFFE!"


Nu gör jag inte så mycket. Fan halva veckan har redan gått... Tiden går bra snabbt ibland.
Sitter här med mitt kaffe, som snart är slut. Så ska väll börja dammsuga o lite sånt hade jag tänkt mig. Har ju bra mycket tid på mig innan jag börjar jobba så.
Calle skulle upp hmm halv 7, så går som vanligt upp med honom o äter frukost o tänker att jag kan ju lägga mig sen, men som vanligt så blir man för pigg och fastnar vid datorn. Så sova får jag göra ikväll.


Här är en grej jag ritade igår som jag kan visa,
men som jag inte är nöjd med.




Var hos farbror doktorn häromdagen också. Den lilla knölen under mitt ärr jag har ska jag tydligen inte oroa mig för.. Okej, fine. Men Mina huggande värkar i bröstkorgen jag får helatiden så jag tappar andan o det känns som jag ska svinna då? Det gör fruktansvärt ont... Ska dit om en månad igen o kolla upp de mer, plus att jag gått ner typ 9 kilo på kort tid (vilket inte dom verkar oroa sig för heller, inte jag heller men ändå). Men vill iaf att de ska göra något åt min bröstkorg.
Kul för dom att de kan skylla på att "det säkert är ångest", bara för att det är sånt jag haft i flera år, men aldrig kännt det på det här sättet under alla år, och med tanken på att jag mår bättre nu, varför skulle det börja värka NU?
Nä ska fan kräva röntgen och hela köret.. Inte kul att känna att man håller på dö varje dag.
Tillsvidare får jag sitta här o ha skit ont. Vilket jag tex har nu, bara av o sitta vid datorn hugger det i bröstet o svårt o andas.



Ni får ha så bra!
Puss.

RSS 2.0